Auto uitvoer uit Spanje

Ook het ophalen van uw droomauto is geen probleem

Het komt vaak door dat u als consument de welbekende autowebsites afstruint naar die leuke auto, en dan staat deze in Spanje. Allemaal leuk en aardig, maar u kunt tegen heel wat ‘problemen’ aanlopen. Zo spreekt u of de taal niet, spreekt de verkoper geen Engels…

Wat nu?

Geen probleem voor ons, door de samenwerking met vele instanties regelen we voor u een uitvoerverklaring en de bekende exportplaten ( ‘placas verdes’ ). U kunt zelfs de auto terugrijden bij afname van een export verzekering. Ook het ophalen van uw droomauto is geen probleem, met onze technische kennis van auto’s kunnen wij voor u bepalen of de auto aan uw wensen voldoet. We kunnen zelfs tegen aantrekkelijke kortingen het transport verzorgen vanuit Spanje. Voor meer informatie over deze dienstverlening kunt u het kopje Auto aankoopbemiddeling bekijken.

N.B. Exportpapieren voor het zelf terug rijden van een voertuig is alleen mogelijk in de provincies: Màlaga, Granada, Almerìa, Jaèn, Càdiz en Cordoba. De kosten worden echter te hoog om buiten deze provincies te treden. Voor export buiten deze provincies kunt u kiezen voor Auto aankoopbemiddeling.

Wat is wel mogelijk?

We kunnen de auto na aankomst in Nederland uitschrijven aan de hand van kopieën van de kentekenpapieren en identiteitsdocumenten van de huidige eigenaar ( NIE, DNI of NIF ). Kosten vindt u terug in het prijsoverzicht (nr. 13 + 14).