Wie zijn wij

Voor de invoer en/of uitvoer van uw voertuig in Spanje

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in de in- en uitvoer van motorvoertuigen in Spanje. Door onze specialisatie in invoeren in Spanje bent u voor de invoer en/of uitvoer van uw voertuig bij ons aan het juiste adres. Van oldtimers tot de nieuwste auto’s en van auto’s zonder Europese typegoedkeuring tot BTW afdrachten, niets is te gek voor ons en (bijna) altijd hebben we een soortgelijk geval al eens opgelost.

We werken door geheel Spanje, u bent dus niet afhankelijk van ons adres in Málaga. Door onze nauwe samenwerking met Hola Parking Málaga kunnen we u een totaalpakket bieden, met als voorbeeld het aanleveren van uw auto doormiddel van Valet Parking ( op de luchthaven van Málaga ).

We zijn tevens een RDW erkend bedrijf, dat wil zeggen dat we uw auto kunnen uitvoeren waar en wanneer we willen in Spanje, u bent dus niet gebonden aan de RDW loketten in Nederland. Tevens leveren we de diensten tegen zeer scherpe tarieven, en is het ook mogelijk om alleen uw voertuig te laten exporteren.